måndag, mars 24

Långfredan.

Idag kom Karin, och vi gjorde ett misslyckat försök till en favorit i repris. Vi skulle alltså planera hela dagen och hinna med att mörda Fredric. Men planeringen gick ganska snabbt lite fel då vi inte fick tag på Fredric så vi kunde undra var han var. Men vi hotade i alla fall Peter.
Sedan gick vi till farmor och farfar för att hitta en gemensam kusin att mörda, tyvärr gick inte det heller. Men vi fick med oss kälken Långfredan därifrån.
Så började vi vår långa vandring till Kolsvedjaberget. Puttande och dragande klarade vi oss ända upp till toppen, efter några minuters vila och titta på utsikten satte vi oss tillrätta på den röda långa kälken. Och vi började glida, fortare och fortare, när vi närmade oss första och värsta svängen hade vi sådan ryslig fart, och Magnus hänge i ratten för att försöka svänga, och precis innan vi skulle hamna i diket ville Långfredan vara lite medgörlig och svänga. Vi hann knappt pusta ut innan vi insåg att brantaste backen låg framför oss! Fortare än ljuset svishade vi nerför. Men vi kom ner, välbehållna. Och började att gå hela den långa vägen hem igen. Men den här gången valde vi att följa ån istället för skoterspåret. Vi chansade att isen var tillräckligt tjockt. Men Magnus som gick på kanten för att hämta en pinne eller något plumsade i med ena foten, så vi skyndade hem till farmor och farfar för att få oss lite korv.
Dagen fullföljdes av kortspel, plump och 81.

Trots att vi inte lyckades mörda Fredric så var det en bra dag, kul att åka kälke, jag gör gärna om det igen om någon vill, och orkar.
Imorgon ska jag jobba över lunchen, tjäna lite pengar.

Såg Zodiac igår 55/123

Inga kommentarer: